Recepten voor afvallen

By | 21 oktober 2017

Recepten voor afvallen: Lekker makkelijk, lekker slank

Recepten voor afvallen, het is een hot topic tegenwoordig. We willen immers allemaal wel een mooi slank lichaam zonder dat dit al te veel moeite kost. Het gevolg is een internet dat uitpuilt van mooie aanbiedingen en prachtige beloftes waar ons wordt toegezegd dat de kilo’s er binnen de kortste keren af kunnen vliegen. Maar laten we even heel bot en eerlijk zijn: Recepten om af te vallen liggen niet voor het oprapen.

Een dieet volgen is makkelijker dan een dieet ontwikkelen

Het ontwikkelen van een goed dieet is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt online de mooiste verhalen tegenkomen, maar uiteindelijk zal alleen jouw eigen praktijk bepalen of een dieet succesvol is of niet. Om te komen tot een dieet dat goed bij jou past is dus geen eenvoudige opgave. Zo kan je tal van recepten vinden voor elke dag.

Recepten voor afvallen

Klik Hier om alle recepten te bemachtigen! >>>

De strijd tegen en met koolhydraten

Echter tegenwoordig zul je zien dat de meeste recepten voor afvallen zijn gebaseerd op het feit dat koolhydraten in te grote mate niet bevorderlijk zijn voor het gewichtsverlies. De oplossing lijkt dan ook simpel: Eet minder koolhydraten en je zal vanzelf afvallen.
Op zich is dit geen onlogische gedachtegang. Het is inderdaad zo dat koolhydraten door je lichaam makkelijk als vet worden opgeslagen. Eet je dus minder koolhydraten, dan zul je dus minder vet opslaan. Dat neemt echter niet weg dat koolhydraten wel degelijk belangrijk voor ons zijn. Ze geven ons lichaam energie. Een dieet zonder koolhydraten zou dus geen goed idee zijn.

Als je te hardcore bent

Toch zien we in de praktijk veel diëten die wel erg extreem zijn als het gaat om het terugbrengen van de hoeveelheid koolhydraten die we eten. Een goed dieet is koolhydraatarm, niet koolhydraatloos. Hetzelfde geldt dus voor recepten voor afvallen.
Sla je te ver door met je dieet en ban je koolhydraten geheel uit je leven, dan doe je je lichaam te kort en onhoud je het van voedingsstoffen die het hard nodig heeft. Vandaar dat we je hieronder wat tips meegeven over het balanceren van je recepten voor afvallen.

Geen aardappels maar…

Aardappels zijn grote boosdoeners voor als je snel wil afvallen. Ze barsten van de koolhydraten. Prima als je spiermassa wil kweken en veel aan sport doet, maar als het je om afvallen gaat zijn aardappels het beste te mijden. Zoete aardappels daarentegen zijn minstens zo lekker, je kan er net zo eindeloos mee variëren en zijn vele malen voedzamer en gezonder.

Lekker makkelijk, lekker slank

Klik Hier om alle recepten te bemachtigen! >>>

Geen rijst maar…

Rijst, eveneens een grote bron van koolhydraten. Rijst is onder andere populair omdat het met veel samen gaat en erg makkelijk een voldaan gevoel geeft. Wil je echt graag rijst eten, beperk je dan door eens in de zoveel tijd zilverliesrijst te gebruiken. Nog beter is het echter als bijvoorbeeld linzen of erwten eet. Dat klinkt nu misschien nog een beetje raar, maar als je bekender bent met onze recepten voor afvallen zul je ontdekken hoe lekker dit kan zijn.

Geen pasta maar…

Pasta is eveneens een grote bron van koolhydraten en kent niet echt een plek in een koolhydraatarm dieet, hoewel een klein beetje op zijn tijd natuurlijk weinig kwaad kan. Als je echt heel graag van pasta wil genieten, ga dan voor volkoren pasta, of probeer eens ‘courgini’, spaghetti gemaakt van dunne courgette-reepjes.

Geen vruchtensap maar…

Vruchtensap lijkt misschien heel gezond, maar schijn kan bedriegen. Je zal merken dat recepten voor afvallen bijna geheel en al bestaan uit verse producten. Vers is eigenlijk altijd beter dan verwerkte fabrieksproducten. Zelfs bij iets dat zo gezond klinkt als ‘vruchtensap’ geldt dat fabrieksartikelen worden voorzien van veel extra suikers, die door het lichaam weer worden omgezet in vet. In plaats van vruchtensap is het dus verstandiger om gewoon water te drinken of groene thee. En als je jezelf echt een keertje met vruchtensap wil verwennen, maak dan je eigen sap van vers fruit.

Lekker makkelijk

Het komt voor dat mensen een beetje schrikken als ze horen wat er allemaal wel en niet mag in een koolhydraatarm dieet. In de praktijk valt het echter reuze mee, zolang je maar beschikt over een aantal recepten waarvan je zeker weet dat ze effectief zullen zijn.
Onze recepten voor afvallen zijn uitvoerig getest en de effectiviteit is inmiddels meer dan bewezen. Het is dus een uiterst geschikte methode om wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Sterker nog, het is een leuke manier om gezonder te gaan leven. Je zal merken dat de recepten stuk voor stuk erg eenvoudig te bereiden zijn. Je hoeft dus geen keukenprins te zijn om dit onder de knie te krijgen.

Lekker slank

Wanneer je deze recepten een tijdje probeert zul je al heel snel merken wat voor een positieve gevolgen dit heeft op jou, je gezondheid en niet te vergeten je lijn. De eenvoud van de recepten maakt het volgen van dit dieet makkelijk. De smaak ervan maakt het leuk. En het resultaat zorgt ervoor dat je nooit meer iets anders zal willen.

Klik Hier om alle recepten te bemachtigen! >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *