Recepten om af te vallen

By | 8 november 2017

Recepten om af te vallen en om van te smullen

Recepten om af te vallen liggen niet voor het oprapen. Bedenk maar eens een recept wat je lekker vindt. De kans is groot dat het barst van de koolhydraten. Koolhydraten vormen nou eenmaal een populair onderdeel van ons menu en de schappen in de supermarkt zijn daarom dan ook afgeladen met producten die, hoewel ontzettend lekker en soms zelfs ook voedzaam, ons alleen maar dikker maken. Bekijk voor de aardigheid maar eens de verpakking van wat willekeurige producten. Negen van de tien keer zul je iets in je handen hebben wat niet goed past binnen een koolhydraatarm dieet. Kortom, afvalrecepten zijn dus niet zomaar even uit de mouw te schudden.

Wat maakt gezond nou zo moeilijk?

Gezond op zichzelf is niet zo moeilijk. Je kunt met een gerust hart elke dag een zak spinazie eten en verwachten dat je ervan afvalt. Het zal je alleen diepongelukkig maken. Gezond eten is niet moeilijk. Gezond en lekker eten is moeilijk. Toch is de combinatie van die twee zo belangrijk. Een dieet is immers alleen goed vol te houden als je weet te genieten. De dagelijkse maaltijden horen hoogtepuntjes van je dag te zijn, momenten waar je naar uit kunt kijken. De uitdaging waar je dus voor staat is om recepten te vinden waarvan je afvalt en waar je je vingers bij aflikt.

De wetenschap maakt het soms onnodig ingewikkeld

De wetenschap die schuilgaat achter elk dieet is vaak ongekend complex. Op zich is dat niet verkeerd. Het menselijk lichaam is ingewikkeld en derhalve moeilijk om te bestuderen. Het probleem met de wetenschap is echter dat onderzoeken vaak onvolledige resultaten laten zien, terwijl onderzoekers vaak volledige resultaten claimen. Om iets wetenschappelijk te bewijzen moet een onderzoek aan een heleboel strenge eisen voldoen. In de praktijk zien we dat trends vaak worden gerapporteerd als feiten, terwijl de werkelijkheid veel complexer in elkaar zit. Zo zul je op de ene site lezen dat het ontbijt het belangrijkste maal van de dag is, terwijl een andere site net zo hard claimt dat je het ontbijt ook wel eens kunt overslaan. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van hoe de wetenschap onbedoeld een vertroebeld beeld kan overbrengen op jou, iemand die simpelweg alleen wat kilo’s wil kwijtraken.

Recepten om af te vallen

DOWNLOAD HIER ALLE RECEPTEN OM GEZONDDER TE ETEN EN AF TE VALLEN >>

Je kunt net zoveel leren van andermans ervaringen

De effectiviteit van een dieet kun je het beste toetsten door het uit te proberen. Recepten om mee af te vallen kun je opstellen vanuit een wetenschappelijke invalshoek. De uiteindelijke effectiviteit zal voornamelijk subjectief te meten zijn door te kijken in hoeverre mensen tevreden zijn en op een prettige manier gewicht kwijtraken.

De wetenschap gecombineerd met ‘common sense’

Dankzij de wetenschap weten we dat bijvoorbeeld koolhydraten in te grote bijdrage ervoor zorgen dat je aankomt. Wanneer we aan de slag gaan met het bedenken van recepten om af te vallen nemen we dit inzicht natuurlijk mee. Zo zijn er meerdere inzichten die we hebben gebruikt om ervoor te zorgen dat onze recepten om af te vallen daadwerkelijk mensen helpen met afvallen. Echter we hebben ons gezonde verstand geen seconde uit het oog verloren. Zoals gezegd is een dieet in feite alleen gezond als het ook lekker is. Vandaar dat we bij elke beslissing de overweging hebben gemaakt: Is dit lekker of niet?

De nadruk ligt op vers

De wetenschappers in ons hebben ervoor gekozen om veel te werken met verse producten. Met verse producten is tenslotte weinig gebeurd, en zijn geen kunstmatige voedingstoffen aan toegevoegd en ze barsten doorgaans van de vitaminen. Recepten om af te vallen blinken dan ook uit waar het gaat om de natuur die in ze is verwerkt. Vlees, vis, groenten en fruit vormen een hele solide basis om tegemoet te komen aan de wetenschappelijke eisen die worden gesteld aan eten om van af te vallen.

Het gaat om meer dan vers alleen

Waar het ons om gaat is dat jij van je dieet kunt genieten. Een goed dieet is niet iets wat je volhoudt. Het is iets wat je graag doet. Recepten om af te vallen hebben alleen maar nut als ze lekker zijn. Het kwijtraken van overtollig gewicht is minstens zo belangrijk als lekker in je vel zitten en iets hebben om van te genieten.

Recepten om af te vallen en om van te smullenDOWNLOAD HIER ALLE RECEPTEN OM GEZONDDER TE ETEN EN AF TE VALLEN >>

Het werk dat jij niet meer hoeft te doen

Laten we even cru zijn: Het bedenken van recepten om af te vallen die ook nog eens lekker zijn is niet eenvoudig. Het vergt een geheel nieuwe manier van tegen voedsel aankijken. Bovendien heb je ook veel kennis nodig van verschillende voedselgroepen, de werking die ze op elkaar hebben en zelfs moet je rekening houden met externe factoren zoals bijvoorbeeld de cultuur die je eigen is. Om dit allemaal zelf te doen is bijna een onmogelijke opgave. Vandaar dat we goed nieuws voor je hebben: Het voorwerk is allemaal al voor je gedaan. Het resultaat is al getest. De effectiviteit is al bewezen.

Het enige dat jij nog hoeft te doen

Recepten om af te vallen zijn misschien moeilijk om te bedenken, maar ze zijn eenvoudig klaar te maken. Bovendien zul je hier een grote hoeveelheid recepten ontdekken. Je bent dus verzekerd van voldoende variatie. Het enige wat je hoeft te doen is er zeker van zijn dat je wil afvallen en de moeite wil nemen om elke dag iets bijzonders voor jezelf op tafel zetten. Een goed dieet is iets wat je doet met liefde, liefde voor jezelf en je lichaam. Recepten om af te vallen zullen je hierin ondersteunen en het zelfs makkelijk voor je maken.

Geniet

Recepten om mee af te vallen zijn er in overvloed. Wat deze recepten bijzonder maakt is dat ze behalve gezond ook allemaal verrassend lekker zijn. Ze zijn eenvoudig te bereiden en de variatie is zodanig dat je gedurende je dieet de lekkerste gezonde recepten uit diverse culturen zal proeven. De combinatie gezond en lekker is wat deze recepten zo succesvol maakt. Hoog tijd dus om je goede voornemen kracht bij te zetten bij deze receptenbijbel.

DOWNLOAD HIER ALLE RECEPTEN OM GEZONDDER TE ETEN EN AF TE VALLEN >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *